Duo rolgordijn voordelen ten opzichte van andere raamdecoratie

We gaan vandaag schrijven over de voordelen van duo rolgordijnen ten opzichte van andere raamdecoraties.

Je wilt natuurlijk eerst weten wat een duo rolgordijn is. Er zijn nogal wat synoniemen in omloop zoals roljaloeze, multieshade, zebra rolgordijn, facette, twist en ga zo maar door. Dat maakt het erg verwarrend voor ons als consument.  Een duo gordijn is in feite een rolgordijn dat in twee lagen voor het raam hangt. Door de voorste laag op te rollen schuiven de open en dichte stroken in het stof voor elkaar en zet je het gordijn als het ware open of dicht. Je kunt dit op elke hoogte doen en dat is iets wat andere raamdecoraties niet hebben.

Duo rolgordijn soorten

Tegenwoordig kun je ook proberen een simpel kant en klaar gordijntje kopen maar dat zijn vaak uitgeklede versies van allemaal dezelfde soort. Zoekende op het internet kwam ik via interieur startparade een site tegen met heel veel soorten tegen een lage prijs. Je kan hier een duorolgordijn op maat samenstellen zoals je het zelf wilt hebben en dat zie je maar zelden. Ik wil eigenlijk niet teveel reclame maken maar bij Duorolgordijn.eu weten ze waar ze over praten.  Naast de grote hoeveelheid stoffen hebben ze tal van opties om het gordijn helemaal op maat af te maken.  Het is een mooi systeem dat inkijk tegengaat en de zon buiten houdt. Zo is je privacy altijd gegarandeerd want je hebt vitrage en overgordijnen in één. Dat scheelt veel ruimte in huis en je hoeft dus maar één investering te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.